Arena

In deze arena ga jij de strijd aan tegen elkaar in de wereld van Cyberclash. Speel met tot 10 spelers tegelijkertijd. Beweeg je vrij rond, zonder kabels of computers in de arena van 64 m2. In 4 verschillende arena’s ga je de strijd aan met elkaar in spelletjes van 5 minuten.

Activiteiten:

gewapend met een pistool, shotgun of submachinegun beweeg je door middel van portals door een doolhof van platformen heen en sta je alleen tegen de rest van de spelers. Sta jij bovenaan het scorebord aan  het einde van het spel?

Gewapend met pijl en boog beweeg je door middel van portals door een doolhof van platformen heen en sta alleen tegen de rest van de spelers. Sta jij bovenaan  het scorebord aan het einde van het spel?

2 teams (red vs blue) gaan de strijd tegen elkaar aan. Pak verschillende wapens op in het spel, werk samen met je teamgenoten en versla het vijandelijke team.

Ben jij de sole survivor in deze bloedstollende game. Blijf binnen de storm en versla al jouw tegenstanders. Ben je dood? Geen probleem ga de strijd aan buiten de storm en bewijs jezelf als de best loser.

Iedere dag het leukste amusement, voor jong en oud!