Arrangementen

Reserveer een arrangement voor VR Zone Zoetermeer!

Geschikt voor groepen groter dan 10 personen. Bijvoorbeeld voor een groepsactiviteit zoals een vrijgezellenfeest, een origineel bedrijfsuitje of een leuk kinderfeestje.

Arrangementen VR Zone

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Kom dan met uw bedrijf, afdeling of collega’s VR gamen. U huurt de volledige VR-zone af gedurende de door u gewenste periode en we ontvangen u en uw gezelschap met een drankje.

Na afloop delen de deelnemers hun Virtual Reality ervaringen. En hoe kan dit nu beter dan met een drankje en 1 van onze snackschalen? Deze kunt u gelijk bijboeken. Te kiezen uit:

  • Fingerfood schaal
  • Bitterballen schaal
  • Sushischaal

Na afloop uitgebreid eten? Ook dat is mogelijk! Neem voor alle mogelijkheden en boekingen contact op via het formulier op deze pagina.

Voor een leuke en gezellige groepsactiviteit is Virtual Reality gaming uitermate geschikt. Samen met je vrienden speel je 1 of meerdere spellen. 

Voor en na het VR gamen is het mogelijk om hapjes en drankjes te nuttigen. Zo hebben wij een aantal verschillende snackschalen:

  • Fingerfood schaal
  • Bitterballen schaal
  • Sushischaal

En als jullie na het spelen nog uitgebreid eten willen eten, dan is dat ook mogelijk! Neem voor alle mogelijkheden en boekingen contact op via het formulier op deze pagina.

Een origineel kinderfeestje organiseren is niet zo makkelijk. Gelukkig is het bij ons mogelijk om een VR gamen kinderfeestje arrangement te boeken.

De kinderen kunnen 1 of meerdere van onze spannende spellen spelen. En ook hapjes en drankjes zijn uiteraard bij te boeken. En voor de jarige doen wij natuurlijk iets speciaals!

Neem voor alle mogelijkheden en boekingen contact op via het formulier op deze pagina.

Arrangementen (aan)vraag

Vul het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste helpen.

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next