VR Bedrijfsuitje in Den Haag: origineel en avontuurlijk!

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Beleef Virtual Reality Gaming in Den Haag!

Een geheel nieuw concept: VR-Zone in Den Haag. Stap in een wereld vol avontuur, sensatie en spanning door middel van virtual reality. Zo beleef jij samen met je collega’s een personeelsuitje om nooit meer te vergeten.

Virtual reality teamuitje

Je trekt je rugzak en vest aan, pakt je wapen, doet je bril op en stapt in de VR-zone. Vanaf dat moment ben jij, samen met je collega’s, in een hele andere virtuele wereld. Levensecht door het geluid, de wind, warmte, vibratie en geuren die je voelt, hoort en ruikt. Samen met je collega’s ga je op verschillende missies, waarbij een goede samenwerking van groot belang is. Grote kans dat je nu denkt: zo echt zal dat toch niet voelen? Begrijpelijk! Om het te beleven en geloven moet je het écht zelf meemaken.

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Ultieme teambuilding activiteiten

Tijdens een teamuitje wil je dat je team dichter bij elkaar komt en elkaar nóg beter leert kennen. Bij VR-Zone ga je op een hele andere manier en in een hele andere setting nauw met elkaar samenwerken. Dit zorgt ervoor dat de band onderling alsmaar sterker wordt en het samenwerken beter wordt ondanks het op werkgebied natuurlijk heel anders is.

Bij VR-Zone Den Haag hebben we 2 arena’s van maar liefst 225 m2, hierin kan je kiezen uit 4 verschillende missies en ‘werelden’ die je vervolgens samen met je collega’s ingaat.

Welke uitdaging past het beste bij jouw team? Vul het formulier op deze pagina in om direct meer informatie aan te vragen.

Bedrijfsuitje

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.