VR Bedrijfsuitje in Zoetermeer: origineel en avontuurlijk!

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Beleef Virtual Reality Gaming in Zoetermeer

Klaar met standaard personeelsuitjes en op zoek naar iets wat écht origineel is? Bij VR-Zone in Zoetermeer beleef jij samen met je team een onvergetelijk bedrijfsuitje. VR-Zone is een nieuw concept waarbij je door middel van virtual reality in een virtuele wereld stapt. In die wereld ga je samen met je team op verschillende missies.

Op avontuur met virtual reality tijdens jouw bedrijfsuitje

Het is niet te omschrijven, je moet het doen om het gevoel te beleven! Zodra je het haptic (vibratie) vest dicht ritst, je virtual reality bril opzet, is jouw lichaam de controller voor de game en stap je in de VR-Zone. Je voelt wind, warmte en vibratie en zelf geuren komen voorbij, hierdoor is de realiteit heel moeilijk te onderscheiden van de virtuele realiteit en voelt het alsof je echt even in een hele andere wereld vol actie en avontuur bent. Bij VR-zone Zoetermeer ga je de uitdaging aan tegen de zombies, kun jij met jouw team alle zombies verslaan? Grote kans dat je nu denkt: zo echt zal dat toch niet voelen? Begrijpelijk! Om het te beleven en geloven moet je het écht zelf meemaken.

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Teambuilding met VR

Samen met je team stap je in een andere wereld en begin je aan een missie. Tijdens deze missie moet er worden samengewerkt op een manier zoals nooit tevoren. Of dit goed is voor de teambuilding? 100%! Je ziet elkaar in een hele andere setting en beleeft samen nieuwe ervaringen. Dit zorgt er voor dat de band onderling alsmaar sterker wordt en je elkaar beter leert kennen op persoonlijk vlak

VR bedrijfsuitje in Zoetermeer

Kom jij samen met jouw team alle zombies uitschakelen? VR-zone Zoetermeer is zeer geschikt als bedrijfsuitje voor zowel grote als kleine groepen. Wij zorgen dat alles wordt verzorgd en geregeld, zo kan iedereen optimaal genieten!

Bedrijfsuitje (aan)vraag

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.

Virtual reality gamen is perfect te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of groepsactiviteit.