VR Groepsactiviteit in Den Haag

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Unieke Virtual Reality ervaring met vrienden, familie of collega’s.

Op zoek naar een super vette groepsactiviteit voor jouw vriendenweekend, familiedag of ander groepsuitje in Den Haag? Dan ben je nu op de goede weg! VR-Zone Den Haag is een nieuw concept waarbij Virtual Reality Gaming spannender, echter en vooral leuker is dan ooit! Deze originele, avontuurlijke en actieve activiteit wil je beleven met jouw vrienden- of vriendinnengroep, familie en collega’s.

Levensecht gamen

In een wereld vol technologische ontwikkelingen en miljoenen games is het nu mogelijk samen met jouw groep deze games nu levensecht te spelen door middel van virtual reality. Je kent het vast al, maar bij VR-Zone Den Haag is het nu nog echter! Verschillende missies in verschillende ‘werelden’ staan jou en je groep te wachten. Het is moeilijk de virtuele wereld van de werkelijkheid te onderscheiden doordat de VR-Zone volledig is voorzien van geluid, warmte, wind, vibratie en geuren. Zo voelt het levensecht!

Zie je het al voor je? Jullie trekken je vest en rugzak aan, pakken jullie wapen, doen de VR-bril op en stappen in een wereld vol sensatie, spanning en avontuur. Het valt niet te omschrijven, je moet het echt zelf beleven! 

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Ultieme teambuilding activiteiten

Bij VR-Zone Den Haag heb je de keuze uit verschillende missies in verschillende werelden. Je kunt kiezen om ze allemaal, een aantal of er één te doen. Hierin ben je helemaal vrij. Hieronder vind je onze verschillende missies:

  • Antenne. De vijand is tot alles in staat. Kan jouw team ervoor zorgen dat zij wegblijven bij de antenne? Je zal alles in werk moeten stellen om deze zo goed mogelijk te verdedigden. Een missie vol met spanning, samenwerking en actie.
  • Team Deathmatch. Gaat jouw team een competitie en uitdaging niet uit de weg, en houden zij wel van een beetje onderlinge strijd? Tijdens deze missie neem je het tegen elkaar op. Wie is in jouw team de sterkste?
  • Transport. Een goede samenwerking, iets wat tijdens deze missie essentieel is. Een vijandige basis is namelijk in het bezit van een S.A.M. tank. Iedereen moet zorgen voor een duidelijke positie, scherp vizier en uitstekende sniper skills. Lukt het jullie om de tank te vernietigen? Elk schot telt!
  • Underground. Er is ongewenst bezoek in de metrolijn 15B. De metro vertrekt, lukt het iedereen om in 15 donkere minuten de eindhalte te halen? Werk goed samen met je team, anders is de kans groot dat je dit niet gaat halen.

Groepsactiviteit om nooit te vergeten!

Houdt jouw groep wel van een spannende uitdaging vol avontuur en sensatie? Dan is VR-Zone Den Haag de groepsactiviteit voor jullie vriendenweekend, vriendinnenweekend, familiedag en alle andere groepsuitjes! Origineel, avontuurlijk en vol sensatie en spanning!

Vraag hieronder een offerte aan bij VR-Zone Den Haag voor een onvergetelijke groepsactiviteit!

Groepsactiviteit (aan)vraag

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.