VR groepsactiviteit Zoetermeer

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Unieke Virtual Reality ervaring met vrienden, familie of collega’s.

Bezig met het organiseren van een vriend(in)en weekend, familiedag of andere groepsuitje? Dan ben je bij VR-Zone Zoetermeer aan het juiste adres. Wij bieden namelijk super vette originele groepsactiviteiten voor jouw uitje. VR-Zone Zoetermeer is een nieuw virtual reality concept. Dé unieke en avontuurlijke activiteit die jij wil beleven met jouw vrienden- of vriendinnengroep, familie en collega’s. Bij VR-Zone in Zoetermeer is het door de nieuwste technologische ontwikkelingen mogelijk games levensecht te beleven. Dit wil je een keer gedaan hebben!

Schakelen jullie alle zombies uit?

Samen op avontuur: je pakt je wapen, vibratie vest, rugzak en zet je VR-bril op. Vanaf dat moment ben jij samen met je vrienden, vriendinnen, familie, of collega’s op een super spannende missie vol avontuur en sensatie. Je komt in een oud landhuis, vol met zombies. Hier gaan jullie er alles aan doen om zoveel mogelijk zombies uit te schakelen. Kies verschillende routes, los puzzels op en ontsnap zonder gepakt te worden door de zombies. Samenwerking is hierbij van groot belang. Wie werkt het best samen en schakelt de meeste zombies uit? Tip: verzin voor het verliezende team een leuke opdracht om ze eens goed voor gek te zetten!

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Levensechte games!

Zombies die daadwerkelijk op je afkomen, je teamgenoten die je in actie ziet, geluiden, wind, warmte, vibratie en geur alles is levensecht. Met deze levensechte virtuele omgeving in een speel oppervlakte van maar liefst 50 m2 beleef jij een middag als nooit tevoren. Ben jij klaar voor een nieuwe VR ervaring? Een echte aanrader voor jouw vriendenweekend, vriendinnenweekend, familiedag en alle andere groepsuitjes. Origineel, avontuurlijk en vol sensatie en spanning!

Vraag hieronder een offerte aan bij VR-Zone Zoetermeer voor een onvergetelijke groepsactiviteit!

Groepsactiviteit (aan)vraag

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.