VR Kinderfeestje Den Haag: origineel en avontuurlijk!

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Beleef Virtual Reality Gaming in Den Haag vanaf 10 jaar!

Een geheel nieuw concept: VR-Zone in Den Haag. Jouw kind stapt samen met zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes in een wereld vol avontuur, sensatie en spanning door middel van virtual reality. Zo beleefd jouw kind een dag om nooit meer te vergeten!

Kinderfeestje in een wereld vol virtual reality

In een wereld vol technologische ontwikkelingen en miljoenen games is het nu mogelijk deze games levensecht te spelen door middel van virtual reality. Is jouw kind ook zo gek op gamen en avontuur? Dan gaat hij of zij dit helemaal te gek vinden. Bij VR-Zone Den Haag ga je op verschillende missies en voel je je voor een dag een echte held zoals je ze altijd ziet in games. De missies voelen levensecht door het geluid, de warmte, wind, vibratie en geuren die in de VR-zones aanwezig zijn. Zie je het al voor je? Jouw kind met zijn/ haar vriendjes super fanatiek op voor hun lijkende levensechte missie. Ze trekken hun vest en rugzak aan, pakken hun wapen, doen hun bril op en stappen in een wereld vol avontuur en sensatie. Dit wordt zonder twijfel een ervaring om nooit meer te vergeten. Het is moeilijk om te geloven maar de realiteit is op dat moment moeilijk te onderscheiden van de virtuele wereld. Na afloop heb je echt het gevoel dat je daadwerkelijk op een andere plek bent geweest. Dit valt niet te omschrijven, je moet het echt beleven!

Een goede samenwerking is essentieel!

Bij veel van onze missies is een goede samenwerking van groot belang. Zo hebben zij niet alleen heel veel plezier tijdens het VR kinderfeestje maar leren zij ook nog eens heel goed met elkaar samenwerken, mooi om te zien!

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Welke missie zou jouw kind het beste afgaan?

  • Antenne. De vijand is tot alles in staat. Kan jouw team ervoor zorgen dat zij wegblijven bij de antenne? Je zal alles in werk moeten stellen om deze zo goed mogelijk te verdedigden. Een missie vol met spanning, samenwerking en actie.
  • Team Deathmatch. Gaat jouw team een competitie en uitdaging niet uit de weg, en houden zij wel van een beetje onderlinge strijd? Tijdens deze missie neem je het tegen elkaar op. Wie is in jouw team de sterkste?
  • Transport. Een goede samenwerking, iets wat tijdens deze missie essentieel is. Een vijandige basis is namelijk in het bezit van een S.A.M. tank. Iedereen moet zorgen voor een duidelijke positie, scherp vizier en uitstekende sniper skills. Lukt het jullie om de tank te vernietigen? Elk schot telt!
  • Underground. Er is ongewenst bezoek in de metrolijn 15B. De metro vertrekt, lukt het iedereen om in 15 donkere minuten de eindhalte te halen? Werk goed samen met je team, anders is de kans groot dat je dit niet gaat halen.

Beleef een kinderfeestje om nooit meer te vergeten!

VR-Zone Den Haag neemt jouw kind en zijn/ haar vrienden en vriendinnen mee op een bijzonder virtual reality avontuur. Doordat VR-Zone een nieuw concept is is deze activiteit tijdens jouw kinderfeest ongetwijfeld super origineel en bijzonder voor de kinderen. Dit wil je een keer gedaan hebben!

Kinderfeestje

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.