VR Kinderfeestje Zoetermeer: origineel en avontuurlijk!

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Beleef Virtual Reality Gaming in Zoetermeer vanaf 10 jaar!

Op zoek naar een activiteit voor het kinderfeestje van jouw kind? Bij VR-Zone in Zoetermeer wordt het kinderfeestje zonder enige twijfel een groot succes! We leven inmiddels in een wereld vol online games en technologische ontwikkelingen. Ook virtual reality is een van deze ontwikkelingen. Bij VR-Zone Zoetermeer is het nu mogelijk een game levensecht te spelen door middel van VR. Deze games zitten vol avontuur, sensatie en spanning! Dit wil je een keer gedaan hebben!

Kinderfeestje in de wereld van VR

Je eigen wapen, vibratie vest, rugzak en VR-bril op en op naar de VR-Zone. Hierbij kom je uit in een hele andere wereld die, hoe onmogelijk het ook klinkt, haast niet te onderscheiden is van de werkelijkheid. Dit doordat de ruimte is voorzien van geur, warmte, wind, geluid en vibratie.

Tijdens deze virtual reality missie ga je er met je team alles aan doen om zoveel mogelijk zombies uit te schakelen. Je komt in een oud landhuis terecht, gevuld met zombies. Kies samen met je team verschillende routes, los de puzzels op en vecht jezelf een weg naar buiten. Het is levensecht: de zombies zie je daadwerkelijk op je af komen en ook je teamgenoten zie je in de ruimte. Hoe gaaf? Zo beleefd jouw kind samen met zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes een kinderfeest om nooit meer te vergeten!

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Een goede samenwerking is van groot belang!

Bij veel van onze missies is een goede samenwerking essentieel. Zo hebben zij niet alleen heel veel plezier tijdens het VR kinderfeestje maar leren zij ook nog eens heel goed met elkaar samenwerken, mooi om te zien!

Durf jij het aan om alle zombies te komen verslaan? Dit wil je een keer gedaan hebben!

Kinderfeestje (aan)vraag

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.