VR vrijgezellenfeest Den Haag

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Origineel vrijgezellenfeest: beleef virtual reality gaming

Het vrijgezellenfeest voor jouw aanstaande bruid of bruidegom moet een dag worden om nooit meer te vergeten! Bij deze dag hoort een vette activiteit. VR-Zone Den Haag is daar de perfecte locatie voor! Dit nieuwe concept maakt gamen levensecht. Stap in een virtuele wereld waarin je verschillende missies aangaat. Een unieke ervaring die het vrijgezellenfeest onvergetelijk maakt!

Levensecht gamen

Tijdens het VR gamen is de virtuele wereld moeilijk te onderscheiden van de echte wereld. Je kruipt helemaal in de huid van jouw rol in het spel. Je voelt de spanning en sensatie en gaat er helemaal voor. Gamen was nog nooit zo leuk!

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Ga op missie: durven jullie het aan?

Bij VR-Zone Den Haag is er keus uit verschillende missies in verschillende ‘werelden’ Welke uitdaging jullie aangaan is jullie eigen keus. Wat voor helden zijn jullie? Vechten jullie liever tegen elkaar of met elkaar? Kijk hieronder welke missie het beste bij jullie past:

  • Antenne. De vijand is tot alles in staat. Kan jouw team ervoor zorgen dat zij wegblijven bij de antenne? Je zal alles in werk moeten stellen om deze zo goed mogelijk te verdedigden. Een missie vol met spanning, samenwerking en actie.
  • Team Deathmatch. Gaat jouw team een competitie en uitdaging niet uit de weg, en houden zij wel van een beetje onderlinge strijd? Tijdens deze missie neem je het tegen elkaar op. Wie is in jouw team de sterkste?
  • Transport. Een goede samenwerking, iets wat tijdens deze missie essentieel is. Een vijandige basis is namelijk in het bezit van een S.A.M. tank. Iedereen moet zorgen voor een duidelijke positie, scherp vizier en uitstekende sniper skills. Lukt het jullie om de tank te vernietigen? Elk schot telt!
  • Underground. Er is ongewenst bezoek in de metrolijn 15B. De metro vertrekt, lukt het iedereen om in 15 donkere minuten de eindhalte te halen? Werk goed samen met je team, anders is de kans groot dat je dit niet gaat halen.

Durven jullie het aan? Beleef een VR vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten!

Vrijgezellenfeest

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.