VR vrijgezellenfeest Zoetermeer

“Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt! Een super gave ervaring!”

Video afspelen

Originele activiteit voor een vrijgezellenfeest? Beleef virtual reality gaming!

Bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest? En ben je nog op zoek naar een toffe activiteit? Bij VR-Zone Zoetermeer beleef een spannende, actieve en vooral hele originele activiteit tijdens het vrijgezellenfeest. Gamen wordt levensecht en je beleeft samen een hele nieuwe ervaring. VR-Zone Zoetermeer is namelijk een nieuw concept waarbij je in de virtuele wereld stapt en op verschillende missies gaat. Deze missies zitten vol spanning, sensatie en avontuur. Dit móet je een keer gedaan hebben!

Op avontuur in een oud landhuis

Tijdens de activiteit bij VR-Zone Zoetermeer ga je de strijd aan met zombies. Jullie pakken je wapen, vibratie vest, rugzak en zetten de VR-bril op. Nu kan het beginnen: je komt in een oud landhuis, vol met zombies die een voor een uitgeschakeld moeten worden. Kies verschillende routes, los puzzels op en vecht jezelf een weg naar buiten zonder gepakt te worden. Welk team kan de zombies aan en welk team niet?

Ervaringen van anderen

FPV-Monkey17
Lees verder
Supertof en echt vet om te doen, raad het zeker aan voor mensen die virtual reality uit willen proberen.
A. Bosman
Lees verder
Net echt! Je ziet, je hoort en je voelt!! Een super gave ervaring (ondanks dat ik niet van zombies houd)!!!
R. Speijer
Lees verder
I remembered when I was a child and I was wondering on the possibility of one day being 'inside’ of a video game. Well, the future has come!
Christian Hoyer
Lees verder
Hele toffe experience. Zeker de moeite waard. 30 min met een team is zeker aan te raden. Beste Valentijn dag ooit gehad.
Jens van Wijk
Lees verder
Ik heb het al een aantal keren gespeeld en het is een super leuke ervaring. Het is iets wat je moet hebben gedaan.
Tom Jansens
Lees verder
Dit was echt fantastisch!
Previous
Next

Waarom VR-Zone?

Levensecht gamen

De virtuele wereld is moeilijk te onderscheiden van de werkelijkheid, hoe gek dat ook klinkt. Doordat de ruimte van maar liefst 50 m2 is voorzien van geur, geluid, warmte, wind en vibratie beleef jij de game levensecht. Klaar voor een nieuwe VR ervaring en wil jij een vrijgezellenfeest beleven zoals nooit tevoren? Kom dan naar VR-Zone Zoetermeer en beleef de virtuele wereld zelf!

Al met al: bij VR-Zone Zoetermeer beleef je een unieke ervaring en wordt het een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten! Nieuwe ervaringen beleef je samen!

Vrijgezellenfeest (aan)vraag

Heb je nog vragen of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in. Dan kunnen wij je het beste en het snelste helpen.